Naše mogućnosti

Mesna industrija Yuhor bavi se proizvodnjom i preradom mesa, trgovinom mesa, mesnim prerađevinama i konzerviranim proizvodima.

U fabrici se vrši sečenje i proizvodnja svežeg mesa, kao i proizvodnja mesnih prerađevina.

Proizvodni pogoni u Yuhoru ispunjavaju najrigoroznije zahteve u pogledu sanitarno-tehničkih i veterinarskih uslova. Kontinuirano usavršavamo tehnološke procese i podižemo nivo kvaliteta proizvoda i procesa. U 2019. godini izgradnjom novog objekta za proizvodnju fermentisanih proizvoda i adaptacijom postojećeg, proizvodni pogon povećan je za 3.000 metara kvadratnih. U novom pogonu instalirana je oprema vodećih nemačkih i engleskih proizvođača (K+G-Wetter, Vemag Anlagenbau, Multivac, Loma Systems), a instalirane su i nove komore za dimljenje i zrenje proizvoda, kao i linije za vakuum i slajs pakovanja.

Poseban akcenat je na razvoju novih proizvoda i modifikaciji asortimana prema aktuelnim tržišnim trendovima i potrebama potrošača. Razvoj novih segmenata i konkretnih proizvoda baziramo na analizi potreba potrošača, načina korišćenja i konzumacije, kretanjima na tržištu kao i globalnim trendovima, kako bismo naš asortiman približili ukusima i navikama potrošača.